Gå till Startsidan
 
 

Julmarknad på Kulturparken Småland
1-2 december 2018


På julmarknaden fylls huset av konsthantverk, design och mat. Julsånger, julpyssel, underhållning, lucia och tomten är andra inslag som brukar hända under helgen.

Det är nu dags att anmäla sig om man vill ställa ut på julmarknaden. Sista dag att anmäla sig till årets julmarknad är den 24 september 2018.

Anmälningsformulär hämtar du hem här.

Fyll i anmälningsblanketten och mejla in den eller skicka den per post. Instruktioner står i formuläret.
Information till utställare på Kulturparkens julmarknad:

Vi erbjuder utställare plats på Kulturparkens julmarknad som i år går av stapeln lördag 1 december och söndag 2 december. Våra öppettider är lördag 11.00 – 17.00 och söndag 11.00 – 18.00. Kulturparkens julmarknad vänder sig i första hand till utställare som är verksamma inom områdena konsthantverk, mat och design.
 
I sedvanlig ordning blir årets julmarknad en folkfest med många glada utställare, tomteverkstad, sång, musik och julstämning.
 
Kulturparkens julmarknad sker enligt traditionen helgen vid 1:a advent. Då arrangerar också Växjö cityhandel sin julskyltning. Denna samverkan bidrar till god publiktillströmning för alla parter.
 
Vi har differentierad anmälningsavgiften för nedre och övre plan. På bottenplan ges plats till utställare som säljer konsthantverk respektive mat, medan övre plan helt reserveras för konsthantverk.
 
Kulturparkens julmarknad har som profilområde konsthantverk, mat och design. Utställare får med fördel ha lokal eller regional anknytning. Vi vill göra er observanta på att försäljning eller skyltning med levande organiskt material, så som granris och mossa, ej är tillåtet i museets utställningslokaler.
 
Anmäl dig till årets julmarknad på Kulturparken Småland redan idag! Antalet platser är begränsade och trycket är stort när vi närmar oss sista anmälningsdag, som i år är 24 september.
 
 
 

 
Kulturparken Småland AB,  Södra Järnvägsgatan 2, 352 29 Växjö