Skip to main content

Utställningen På väg – I 1800-talets Kronoberg är tillfälligt stängd på grund av underhållsarbete. Utställningen öppnar åter tisdag 14 maj.

Utställningen På väg – I 1800-talets Kronoberg är tillfälligt stängd på grund av underhållsarbete. Utställningen öppnar åter tisdag 14 maj.___

Familjeerbjudande på Smålands museum

Familjeerbjudande på Smålands museum
Du har väl inte missat att Smålands museum har ett fint sportlovserbjudande för alla äventyrslystna familjer? Under sportlovet betalar nämligen vuxna i sällskap av barn endast 50 kronor/person i entré!
Passa på att tillsammans upptäcka Smålands museums härliga utställning LEKfullt där barnens lek får blomstra i en värld full av färg, fantasi och busiga uttrar. Utställningen bjuder in till lek för barn upp till cirka 8 år och här finns även en kunskapsdel som vänder sig till barn och vuxna i alla åldrar. Förutom LEKfullt erbjuder vi många fler spännande och inspirerande utställningar – så ta chansen att upptäcka Sveriges äldsta länsmuseum och de historier och berättelser som ryms inom dess väggar.
 
Erbjudandet gäller under perioden 17-25 februari 2024. Våra öppettider är tisdag-fredag 10.00-17.00, lördag-söndag 11.00-16.00.

Ännu fler roliga sportlovsaktiviteter på museet

Under sportlovet bjuder Smålands museum dessutom in till en kostnadsfri drop-in-verkstad. Välkommen till en kreativ stund där vi låter oss inspireras av utställningen Möten – Gowenius Hansson och konstnären Peder Gowenius skulpterade porträtt. Med enkla metoder som smartphones, overheadpapper, pennor, tyg och tidningar skapar vi egna porträtt.

Drop-in-verkstaden är öppen 20-23 februari kl 13.00-16.00.
Mer information om aktiviteten hittar du här.

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev

Please do not fill this field!

© Copyright Kulturparken Småland | Behandling av personuppgifter