Skip to main content

Familjeerbjudande på Smålands museum

Familjeerbjudande på Smålands museum
Du har väl inte missat att Smålands museum har ett fint sportlovserbjudande för alla äventyrslystna familjer? Under sportlovet betalar nämligen vuxna i sällskap av barn endast 50 kronor/person i entré!
Passa på att tillsammans upptäcka Smålands museums härliga utställning LEKfullt där barnens lek får blomstra i en värld full av färg, fantasi och busiga uttrar. Utställningen bjuder in till lek för barn upp till cirka 8 år och här finns även en kunskapsdel som vänder sig till barn och vuxna i alla åldrar. Förutom LEKfullt erbjuder vi många fler spännande och inspirerande utställningar – så ta chansen att upptäcka Sveriges äldsta länsmuseum och de historier och berättelser som ryms inom dess väggar.
 
Erbjudandet gäller under perioden 17-25 februari 2024. Våra öppettider är tisdag-fredag 10.00-17.00, lördag-söndag 11.00-16.00.

Ännu fler roliga sportlovsaktiviteter på museet

Under sportlovet bjuder Smålands museum dessutom in till en kostnadsfri drop-in-verkstad. Välkommen till en kreativ stund där vi låter oss inspireras av utställningen Möten – Gowenius Hansson och konstnären Peder Gowenius skulpterade porträtt. Med enkla metoder som smartphones, overheadpapper, pennor, tyg och tidningar skapar vi egna porträtt.

Drop-in-verkstaden är öppen 20-23 februari kl 13.00-16.00.
Mer information om aktiviteten hittar du här.

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev

Please do not fill this field!

© Copyright Kulturparken Småland | Behandling av personuppgifter