Skip to main content

Välkommen till nya kulturparkensmaland.se

Välkommen till nya kulturparkensmaland.se
Ljusare, fräschare och lättare att hitta på. Kulturparken Smålands nya webbplats är utvecklad för att bättre och tydligare lyfta Kronobergs kulturhistoria och vårt breda uppdrag som kulturbärande organisation.

Nu lanserar vi vår nya webbplats. Innehållet är bekant men webbplatsen har fått en enklare och tydligare navigeringsstruktur, en mobilvänlig design och en luftigare innehållspresentation.

Utgångspunkten har varit att göra en webbplats som är lättare att använda och att hitta på. Det innebär att en ny navigeringsstruktur har tagits fram samtidigt som webbplatsens innehåll bättre och tydligare har samlats efter respektive kunskapsområden.

Stort fokus har även legat på att utveckla en modern och säker webbplats med fokus på mobilt användande. Vi ser att våra besökare mer och mer besöker oss via surfplattor eller smarta mobiler och sedan några år tillbaka är det faktiskt fler som besöker Kulturparken Smålands webbplats via en mobil plattform än via en dator. Därför vill vi erbjuda en upplevelse som fungerar lika bra på mobilen som på datorn.

Detta och mycket mer är nytt. Så ta gärna en rundtur och kolla in webbplatsen, men ge det gärna lite tålamod att hitta dina gamla favoriter, vi lovar att de fortfarande finns kvar.

Vad tycker du?

Hör gärna av dig med synpunkter eller hejarop så att vi vet om vi har siktat rätt med den nya webben. Lättast är i så fall att skicka ett E-post till nyheter@kulturparkensmaland.se

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev

Please do not fill this field!

© Copyright Kulturparken Småland | Behandling av personuppgifter